Groene bladeren
inzicht
in jouw energetische blauwdruk

human design

Human Design is een systeem dat inzicht geeft in wie je werkelijk bent, op basis van je geboortedatum, -tijd en -plek. Aan de hand van een schematische tekening krijg je inzicht in jouw unieke energetische blauwdruk.

 

Volgens Human Design ligt onze levensmissie vast voordat we op aarde komen. Hoe vanzelfsprekend het misschien klinkt, zo moeilijk is het vaak geworden om je ware natuur te leven.

 

Vaak worden we geleid door conditioneringen, patronen die we hebben aangeleerd. Denk aan "ik hou mijn mening voor me, anders kom ik als een betweter over" en "mijn lichaam geeft aan dat ik moe ben, maar ik doe toch dat zoveelste klusje waar ik eigenlijk geen zin in heb, want dat hoort nu eenmaal zo". 

Een reading vergroot het inzicht in jouw ware zelf. Daardoor word je je bewust van niet-eigen conditioneringen en krijg je de kans om ze te ont-leren. Een reading biedt concrete tools om te vertrouwen op je lichaam, waardoor jouw leven authentieker en moeitelozer wordt. 

Lees in deze blog waarom Human Design jouw leven makkelijker maakt.

jouw reading

Jouw reading vindt bij mij (Tilburg) of online plaats.​

Je krijgt:

- een openingsmeditatie zodat jij op de juiste frequentie komt om de reading te kunnen ontvangen

- MIJ, 1,5 uur "high vibend", uitleg over jouw unieke design en concrete tips waarmee je jouw design leeft in jouw dagelijks leven

- een uitgebreid document met alle in's en out's over jouw profiel, zodat jij voor eeuwig toegang hebt tot jouw ticket naar een authentiek en moeiteloos leven 

De volgende onderwerpen komen aan bod:

- jouw unieke energetische blauwdruk

- jouw superpowers 

- hoe je herkent waar je niet volgens jouw blauwdruk leeft

- jouw levensmissie

- concrete tips om jouw design te leven in je dagelijks leven

INVESTERING

EUR 202,-

38EFA436-1F30-4675-8758-53B49E1FE597.PNG