1:1 traject

Het 1:1 traject tilt jou naar je hoogste potentieel. Hoe mooi is het dat wij als mens allemaal een unieke energetische blauwdruk hebben en over precies die kwaliteiten beschikken om onze unieke zielsmissie te voltooien?

Steeds meer mensen ontwaken. De ene persoon ervaart dit als een prachtig en ongekend openbarend proces. De ander gaat door een periode van fysieke, stress-, stemmings-, angst- en burn-out klachten. Dit zijn allemaal uitnodigingen om los te komen van opgelegde conditioneringen die ons niet langer dienen en ons uitnodigen in onze ware kracht te gaan staan.

In deze tijd worden we uitgenodigd om het contact met onze intuïtie te herstellen, meer vanuit onze essentie, vertrouwen en een staat van ontvangen te leven. Vaak is er ruis ontstaan op de verbinding met onze innerlijke kracht. Tools als human design, meditatie & yoga helpen ons weer herinneren wie wij werkelijk zijn.

Tijdens het 1:1 traject bewandel jij een pad dat volledig op jou is afgestemd. Je ontdekt hoe je uit (zelf)opgelegde patronen stapt, wat je mag loslaten, wat je mag helen en hoe je jouw unieke energie vóór je laat werken. Je ervaart hoe het is om vanuit alignment te leven, één te zijn met wat jij in dit leven wilt. Via integratieopdrachten breng jij de opgedane inzichten in jouw dagelijks leven en maak jij de transformatie op alle niveaus.

 

Deze reis is voor jou als jij voelt dat je klaar bent voor een ongekende shift in jouw bestaan. Dit programma is zowel voor mensen die net ontwaakt zijn op spiritueel niveau, als voor mensen die al wat verder zijn op het pad van bewustzijn. Je hoeft niet te voldoen aan bepaalde voorwaarden, zo lang je bereid bent verantwoordelijkheid te nemen voor jouw eigen proces.

 

Het traject duurt minimaal 3 en maximaal 5 maanden. Samen onderzoeken we wat momenteel het meest passend voor je is. 

 

Je kan je hier aanmelden voor een intakegesprek, waarin we samen bekijken of het een match is en praktische zaken rondom kosten, data en betaalmogelijkheden. Na dit gesprek heb je de tijd om een weloverwogen besluit te maken.