SHINE YOUR LIGHT MINI RETREAT

 

Heb je behoefte aan een uitgebreid moment voor jezelf? Ben je benieuwd naar meditatie, yoga en andere spirituele onderwerpen, maar weet je niet waar te beginnen? Wil jij beter leren zorgen voor jezelf, zowel fysiek als mentaal? Dan is deze ultieme self-care experience voor jou. Stel jouw persoonlijke & unieke retreat samen en proef van van yoga, meditatie, (food)coaching, spiri shizzle of een combinatie van dit alles, zodat jij weer volop gaat shinen

 

Als cadeau voor jezelf, je vriend(in) of, nog leuker, gezellig met z’n tweeën!

 

Wil jij: 

  • ervaren hoe het is om aan yoga en/of meditatie te doen, en leren hoe je dit kan integreren in jouw dagelijks leven, zodat jij meer rust en balans ervaart?

  • rondom een bepaald thema aan de slag, zoals zelfvertrouwen, rust creëren en/of helderheid rondom jouw levensmissie of een relatie/vriendschap versterken, zodat jij je weer 100% HAPPY voelt?

  • je spiritualiteit verder ontwikkelen en meer vanuit je intuïtie leven?

  • ontdekken wat jij nodig hebt op vlak van voeding en leren hoe je dit makkelijk integreert in jouw dagelijks leven?

 

OF, gewoon een COMBINATIE van dit alles?

 

Dan is deze mini-retreat jouw ultimate experience!  

Stel jouw persoonlijke en unieke retreat samen 

Waar bestaat een mini-retreat uit? Het mooie is: dat bepaal jij helemaal ZELF! Ik ben er nl. 100% van overtuigd dat jij de enige bent die kan bepalen waar jij op dit moment behoefte aan hebt! Stel jouw persoonlijke en unieke retreat samen, o.b.v. onderstaande onderdelen. Ja, je kiest dus helemaal zélf welke en hoeveel onderdelen je wilt beleven!

 

Yoga 

Heb je nog nooit aan yoga gedaan en wil je nu eindelijk ervaren waarom jouw vriendinnen er zo laaiend over zijn? Heb je last van bepaalde klachten, zoals stress, weinig zelfvertrouwen of eetbuien en zou je daar gerichte yogaoefeningen voor willen? Wil jij een pittige full body hatha flow experience of juist eens meemaken hoe het is om een rustige yin sessie te doen. Het kan allemaal. Als allround yogadocent maak ik een yogales naar jouw behoefte. 

 

Food coaching 

Heb je al honderden diëten geprobeerd, maar nog steeds geen way of life gevonden die werkt op de lange termijn? Wil jij ontdekken wat jij nodig hebt op vlak van voeding en leren hoe je dit makkelijk integreert in jouw dagelijks leven? O.b.v. jouw vraag help ik je op weg naar jouw droomlifestyle. 

Bonus: als je voor dit onderdeel kiest, krijg je mijn boek “100% HAPPY met & in jouw lichaam” t.w.v. 24 EUR er gratis bij! 

 

Meditatie 

Staat mediteren al lang op je to do lijsjte, maar kom je er steeds niet aan toe? Ik laat je ervaren hoe het is om tijdens meditatie volop in contact te zijn met jouw inner peace, waardoor je niet meer kan wachten om jouw volgende meditatiemoment alvast in te plannen! Ik leer je hoe je een “standaard” meditatie integreert in je dagelijkse routine of ik ontwerp een geleide meditatie, gericht op een specifiek thema, zoals zelfvertrouwen, je relatie met voeding, ontspanning of het helen van blokkades. De meditatie kan uiteraard worden opgenomen, zodat jij deze thuis zo vaak als je wil opnieuw kan beluisteren. 

 

Spiri 

Heb je vragen over spiritualiteit, wil je jouw eigen spiritualiteit verder ontdekken of ontwikkelen? (En doe je dat steeds niet, omdat je bang bent dat je omgeving je dan voor gek verklaart?) Ben je benieuwd wat een kaartlegging voor jou kan betekenen? Ik beken alvast dat deze niet bedoeld zijn om de toekomst te voorspellen (nee, ik ben helaas geen waarzegster), maar zijn, net als meditatie en yoga een tool om jou op een andere manier over jezelf na te laten denken, waardoor jij dichter bij je intuïtie komt. Een “open” kaartlegging geeft je inzicht in jouw huidige levenssituatie, maar het is ook mogelijk om een andere kijk te krijgen op een bepaalde situatie waar jij momenteel in vastloopt.  

 

(Wandel)coaching 

Weet jij niet meer hoe je met een bepaalde stressvolle situatie om moet gaan? Of loop je al langer ergens tegenaan te hikken? Of heb je ergens een knagend gevoel over, maar weet je niet hoe je daar vanaf komt? Vanuit mijn achtergrond als psycholoog geef ik jou de input waardoor jij op een andere manier kan kijken naar een bepaalde situatie of probleem. Het kan zijn dat we, op informele manier, (al wandelend in de natuur) in gesprek gaan of dat ik een specifieke opdracht ontwerp om jou een nieuw perspectief te bieden.

 

Wat kan je verwachten? 

Een moment voor jezelf, zo uitgebreid en diepzinnig als jij zelf wilt, waarbij je in een veilige omgeving wat dieper naar binnen keert en dichter bij jouw intuïtie komt. Je mag erop vertrouwen dat ik zorgvuldig te werk ga en jou gedurende de hele retreat voorzie van persoonlijke aandacht en uitleg, waardoor jij de verbinding met jezelf en/of vriend(in) versterkt. 

 

Wat levert het je op?

  • Als je bij mij komt voor een mini-retreat mag jij er zeker van zijn dat je een gezellige ochtend/middag beleeft, maar wel met een extra dimensie

  • Je komt in contact met je lichaam, je emoties en je ziel, je behoeften van binnenuit.

  • Je leert jezelf beter kennen en gaat lichter en vreugdevoller naar huis.

 

Werkwijze

Stap 1. Sus je gremlin (het stemmetje in je hoofd die je tegenhoudt uit angst) en zeg tegen jezelf “ik ben het waard om te shinen”. Schakel mij in als je daar hulp bij nodig hebt. ;-)

Stap 2. We (beeld)bellen om jouw pakket samen te stellen. O.b.v. jouw wensen, plannen we een datum en stemmen we andere praktische zaken af.

Stap 3. Geef je over en dompel je onder in deze ultieme mini-retreat.

Stap 4. Shine als nooit tevoren!

 

Het is mogelijk om een cadeaubon te ontvangen. 

 

Locatie 

Centrum Tilburg, in onze (superchille) penthouse, inclusief mooi uitzicht. ;-)

 

Investering 

Jij kiest zelf welke en hoeveel onderdelen je combineert en stelt zo jouw eigen persoonlijke retreat samen. Kom je er niet uit? Ik denk graag mee! 

 

Los onderdeel, per persoon (60 min) €65,-

The complete experience (25 EUR korting) €305

*prijzen zijn incl. 21% BTW

Boek NU jouw mini RETREAT!

 

Vul onderstaand formulier in, dan plannen we binnenkort een kennismakingsgesprek. 

KvK 78409586

© Eveline van Montfort