GdVerzM9QlyZkYf5uUy32g.jpg

Hé! Ik ben Eveline

 

 

Ik ben 29 jaar, werk als psycholoog, coach en yogadocent en ik woon samen met mijn vriend in een héél chill appartement in Tilburg. 

 

Ik ben gepassioneerd over alles wat te maken heeft met mentaal & fysiek welzijn. Zo lang ik me kan herinneren heb ik een fascinatie voor de connectie tussen lichaam en geest en verdiep ik me op alle mogelijke manieren in zeer uiteenlopende materie om die twee optimaal te laten functioneren. 

 

Ik studeerde gezondheidswetenschappen en ben gepromoveerd binnen de medische psychologie. Daarnaast speelt spiritualiteit altijd al een rol in mijn leven. 

 

Op de een of andere manier heb ik altijd al een sterke bewijsdrang gehad. “Geen succes zonder hard werken” was één van de onbewuste overtuigingen waardoor ik me liet leiden. Op een gegeven moment werd alles wat ik mezelf had opgelegd, zowel privé als in mijn werk, te veel. Ik raakte hierdoor veel te ver van mezelf af. Ik was niet meer Eveline. Zowel mentaal als fysiek zat ik niet lekker in mijn vel. 

 

Toen ik dat besefte, begon ik aan de reis “hoe word ik weer 100% happy met in en met mijn lichaam?”

 

Vanaf dat moment keerde ik meer naar binnen en kwam er veel meer ruimte voor ontspanning en spiritualiteit. 

 

Ik maakte een werkswitch, volgde diverse opleidingen, cursussen en coaching op vlak van yoga, meditatie, mindfullness en Boeddhisme. Mijn spiritueel bewustzijn groeit elke dag en ik merk dat dit mijn leven zo veel lichter maakt in alle opzichten.

 

Ik leef zo veeeeel mogelijk vanuit mijn hart en houdt steeds minder rekening met “wat er van mij verwacht wordt”. 

 

Zowel privé, maar ook zeker in mijn coaching en in mijn werk pas ik alle inzichten zo veel mogelijk toe. Ik combineer wetenschappelijke met spirituele inzichten om mijn klanten zo goed mogelijk verder te helpen.

 

Coachen en lesgeven doe ik vol overgave en volledig vanuit mezelf. Van nature ben ik sensitief en gefocust, waardoor ik vaak te horen krijg dat klanten zich helemaal op hun gemak voelen bij mij. 

 

 

 

Wat ik allerliefste doe, is mensen helpen bij het creëren van hun persoonlijke en unieke droomlifestyle door hen de tools aan te reiken waardoor ze weer meer vanuit zichzelf leven, beter voor zichzelf zorgen en meer zelfliefde ervaren. 
 

Eveline van Montfort | Tilburg

  • Black Instagram Icon