top of page

Human design – vier energietypes

Alle vier de types leven in een ander tijdsframe. Ze hebben eigen kwaliteiten, een eigen ritme en een eigen strategie om beslissingen en keuzes te maken. Sinds ik mijn eigen aura beter leer kennen, word ik ook "beter" in familiale en sociale bijeenkomsten. Niet dat ik er “vroeger” niet goed in was. Kan je hier überhaupt goed of slecht in zijn? :) Human design helpt mij in ieder geval om zowel mezelf als de ander te laten zijn zoals we zijn. In deze blog licht ik kort de vier types uit en dan met name hoe de aura's voelen.Het aura van de generator en de manifesting generator (±70% van de mensen) omhult de ander. Niets zo aantrekkelijk en juicy als het aura van een generator in zijn/haar element! Je vult er zo de hele ruimte mee. Al is dit omhullende effect niet standaard persoonlijk bedoeld, waar vaak wel vanuit wordt gegaan (op straat of in de rij bij de kassa bv. ;)). Ook al heb jij die lekkere energie, dit betekent niet dat je daarom ook alles (voor anderen) moet doen. Dear generator, you are not a slave!


Dan de projector (±20%). Je voelt je door niemand zo gezien als door de projector. Effectief, maar niet altijd gewenst. Alleen al door je ogen op iemand te richten, worden er vaak intern al allerlei processen in gang gezet bij de ander. Dat geeft de projector dan weer de gelegenheid om zichzelf te leren kennen, want juist door het absorberende aura met die superfocus en gerichtheid op de ander, ziet de projector zichzelf niet zo goed.


Wat ik regelmatig hoor van de manifestor (± 8 á 9%), is dat zij weerstand ervaren tegen het woord “repelling” (afstotend) aura. Al heeft jouw repelling aura niets te maken met agressie. Ook de geslotenheid van jouw aura is niet persoonlijk. Dit zorgt er o.a. voor dat de ander zich empowered voelt, zodra jij de ruimte binnen wandelt en er verandering kan plaatsvinden, want dat is waarvoor jij hier bent. Dit aura helpt jou om leider te zijn en jouw visie over te dragen.


En dan de reflector (± 1%), eentje uit de 100, letterlijk. Elke dag is anders, elke dag een nieuwe jij, gekleurd door de transits. De reflector is daardoor niet goed te “pakken”. En hoe ingewikkeld dat soms ook kan voelen, dat is juist jouw wijsheid! Jouw aura is diffuus en jij bent een voorbeeld van het leven zelf, continu in verandering.


Weet echter dat jij méér dan je aura bent. Jij bestaat uit zoveel laagjes en jouw aura zegt bv. niets over jouw liefde. Zie jouw aura eerder als een instrument, een bril, een kostuum, waardoor jij dit leven beleeft.


Wil jij meer weten over jouw uniek human design profiel? Laat het me hier weten.Comments


bottom of page