top of page

Onderweg

Steeds meer mensen weten hun human design profiel, al blijft het vaak bij mentale concepten. Als twee emotionele projectors, is human design voor Iefke & mij een levensexperiment waar wij ons elk moment opnieuw aan wagen. Verre van alleen maar "leuk en trendy". Confronterend, met momenten zelfs akelig pijnlijk en onzeker makend. Maar tegelijkertijd openbarend, ongekend verrijkend en zalig.

Wij zouden niet weten hoe we deze wondere human design wereld van oneindige lagen en toepassingen, zonder elkaar zouden overleven. Bovendien hebben we gemerkt dat we kunnen studeren tot we een ons wegen, maar dat het pas écht iets wordt, zodra we het experiment aangaan én onze ervaringen en inzichten delen met elkaar en met anderen.


Daarom geven wij in Onderweg een inkijkje in onze reis door het leven, bekeken door de lens van human design. Via audio-opnames kun je deelnemen aan de vortex die er ontstaat als wij met elkaar in gesprek gaan. Daarnaast staan er een aantal live meetings op de planning waar je niet alleen meer te weten zal komen over je design, maar er ook meer naar zal leven.


Ben je nieuwsgierig naar Iefke?

www.iefkeslaats.com


bottom of page