Ready for a new adventure

Because, I QUIT MY JOB! Vanaf morgen, 1-1-2021, ben ik volledig zelfstandig onderneemster en volg ik dus 100% mijn hart! Wat… een rollercoaster was het me de afgelopen tijd. Gelukkig wel eentje voor een goed doel! En ja, ik vind het nog steeds ULTRA spannend!! MAAR, ik heb deze keuze volledig vanuit VERTROUWEN gemaakt. (Ik ben zo trots op mezelf ;-) )

Het verlangen vanuit mijn HART heeft het gewonnen van de angst in mijn mind.


En als ik heel eerlijk ben, speelt dit al zo lang…

Ik VOEL tot in elke cel dat ik hier ben om mijn HART TE VOLGEN.

En meer leven vanuit het hart, dat gun ik echt de hele wereld!


Na zelf toch wel een scala aan transformaties te hebben doorgemaakt, op vlak van relaties, persoonlijke ontwikkeling en werk, voel ik mij 1000% klaar om mij volledig te richten op het begeleiden van andere mooie mensen in hun persoonlijk transformatieproces.


Ik doe niets liever. Echt!


Ik kijk daarbij naar iemand's totaalplaatje. Want, of het nu lichamelijk, fysiek, energetisch of emotioneel is. Transformatie gebeurt nooit alleen op één gebied.


De natuur werkt niet in hokjes en is bovendien continu in verandering. Wij mensen dus ook. Dat vraagt om continue aanpassing, alsof je continu mee surft op steeds veranderende golven.


Dé methode of dé oplossing voor welk probleem dan ook bestaat dus niet.


“Beter” eten, vraagt bv. niet alleen om betere voeding, maar ook om een “betere” mindset, van binnenuit. En wat nu voor je werkt, hoeft dat over een maand niet per se meer te doen.


Meer ontspanning bereik je ook niet door 1x te mediteren, maar vraagt om continue liefdevolle aanpassingen in jouw dagelijks leven.


Wil jij makkelijker leren surfen op de golven in jouw leven?


Wil jij inzichten krijgen en tools leren zodat jij meer rust en balans ervaart, op de lange termijn, op ALLE vlakken?


Wil jij meer vanuit je hart leven i.p.v. vanuit je hoofd?


It would be my pleasure to be your guide!


Onder Coaching vind je meer informatie. Daarnaast bied ik sinds kort Mini Retreats aan, die je volledig naar eigen wensen samenstelt. Heb je vragen? Stuur me een berichtje!


En voor nu: liefde, liefde, liefde en natuurlijk een HEEL GELUKKIG NIEUW JAAR!!!


Hope to see you in 2021 🧡

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven