Yin Your Life

Image by Jakob Owens

via de kracht van ontspanning naar het belichamen
van jouw unieke energie 

Een nieuw tijdperk is aangebroken. Op aarde zijn we klaar voor een compleet nieuwe energie. De "hard-werken-mentaliteit" heeft ons gediend en pushen kost steeds meer moeite. Het is tijd om je te herinneren wie je werkelijk bent en te leven vanuit je essentie, vanuit vertrouwen & flow.

Steeds meer mensen ontwaken. Voor velen gaat dat gepaard met periodes van fysieke, stress-, stemmings- en angstklachten. Dit zijn allemaal uitnodigingen om los te komen van opgelegde conditioneringen die ons niet langer dienen en in onze ware kracht te gaan staan.

In deze blog neem ik je mee van 3D naar 5D.

En hier lees je waarom chillen essentieel is voor een gelukkig leven.

het is tijd om te leven vanuit jouw essentie

Een leven wat vóór in plaats van tegen jou werkt? Leven vanuit rust & vertrouwen? Moeiteloos aantrekken wat voor jou is? Een diep niveau van (zelf)liefde & verbinding met jouw innerlijke kern? Dat ontdek & integreer je tijdens Yin Your Life.

voor wie?

Yin Your Life is voor jou als jij klaar bent voor een transformatie op fysiek, mentaal en zielsniveau. Het maakt niet uit of je net nieuw bent op het pad persoonlijke ontwikkeling of al meer ervaring hebt.

Dit 1:1 traject is voor jou als jij klaar bent voor een reis naar een diepere laag in jezelf, jouw lijf (meer) wilt bewonen, (meer) in contact wilt komen met je intuïtie, (meer) feeling wilt krijgen met de unieke taal van jouw ziel en daar volledig op wilt leren vertrouwen.

 

In Yin Your Life maak jij de shift naar een leven waarin vertrouwen, kalmte en een verbonden gevoel, centraal staan, waar je ook bent. 

Je hoeft niet aan bepaalde voorwaarden te voldoen, het gaat erom dat jij vanbinnen AAN gaat op de inhoud en de bereidheid voelt ruimte te geven aan deze calling.

Image by Jakob Owens

de reis

In dit, volledig op jouw behoeften en unieke energie afgestemde, 1:1 traject heeft de kracht van ontspanning een centrale rol. Vanuit daar maak jij de shift van hard werken naar moeiteloos aantrekken, waardoor innerlijke rust, geluk & succes een nieuwe dimensie krijgen in jouw leven.

YOGA, HEALING & HUMAN DESIGN

Het programma bestaat uit 7 sessies en is inclusief:

- intake waarin we jouw huidige situatie & wensen in kaart brengen

- intens ontspannende yoga & meditatie

- healing

- human design

- afsluitende reflectie- & integratiesessie

- persoonlijke integratieopdrachten en meditaties

- begeleiding, support & afstemming

- praktische tools ter ondersteuning van jouw proces

De volgende onderwerpen komen aan bod:

- jouw unieke energetische blauwdruk (human design)

- het transformeren van beperkende overtuigingen en patronen

- heling van je verleden, innerlijk kind- en schaduwwerk

- jouw unieke gaven en purpose

- het belichamen van jouw essentie in je dagelijks leven

INVESTERING

808,- EUR

deelname

Wanneer je voelt dat dit traject voor jou is, vraag ik je het contactformulier in te vullen. Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek onderzoeken we samen of Yin Your Life passend is. Ook deel ik praktische informatie rondom data en betaalmogelijkheden. Na het kennismakingsgesprek heb je de tijd om alles te laten bezinken, zodat je een weloverwogen beslissing kan maken. Wil je wel door mij begeleid worden, maar voelt deze vorm niet helemaal passend? Check dan ook eens mijn healing & human design sessies.

0775F69C-22F2-4C64-ADEF-F61E9D04B91F.jpeg
12112803-4E20-4CD9-979E-08DE81F686A7.jpeg
CONTACT