top of page
Privé-yoga Tilburg

Yoga

Yoga helpt bij stressklachten, fysieke en emotionele problemen, maar ook om meer zelfacceptatie en zelfvertrouwen te ontwikkelen en het contact met je lichaam te versterken. Je kan terecht voor zowel privé- als groegspyogalessen.

Anker 2
Yoga Tilburg

Soms is rust nemen
het meest productieve
wat je kan doen

In ons drukke Westerse bestaan wordt de kracht van ontspanning vaak onderschat. Yoga kan helpen bij stressklachten, fysieke en emotionele problemen, maar ook om meer zelfacceptatie en zelfvertrouwen te ontwikkelen en het contact met je lichaam te versterken.

Via houdingen en het verbinden van de ademhaling met beweging helpt yoga de geest te beheersen.

 

Ben jij of zijn de medewerkers in jouw bedrijf, de leden van jouw yoga- of sportschool toe aan een effectief rustmoment, onder professionele begeleiding? I'm your person!

Yoga op maat

Mijn manier van lesgeven wordt gekenmerkt door rust en focus. Ik geef heldere instructies en mijn lessen zijn toegankelijk voor iedereen, ongeacht geslacht, leeftijd en ervaring.

Wil je deelnemen aan één van mijn wekelijkse groepslessen? Heb je interesse in 1-op-1 yoga of meditatie, volledig afgestemd op jouw wensen en behoefte? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden rondom bedrijfsyoga?

Yogadocent Tilburg
bottom of page