top of page
coach tilburg

één-op-één holistisch transformatietraject 

Struggle niet langer alléén met je klachten, maar gun jezelf professionele input en ondersteuning in jouw proces, zodat jij een duurzame transformatie maakt op een diepere laag en grip krijgt op je mentale gezondheid

Anker 1

Snel weer op jouw pad

Loop je vast in bepaalde patronen? Is jouw pad niet meer helder? Of ben je jezelf onderweg kwijtgeraakt?

Afhankelijk van jouw vraag en behoefte, begeleid ik je op een manier die bij jouw past naar jouw essentie, zodat jij rust, inzicht en helderheid verkrijgt, maar ook kracht en moed voelt bij de volgende stappen op jouw pad. 

Ik help je structureren en vertrouwen op je intuïtie en lichaam, zodat jij je eigen autoriteit bent en blijft. 

coaching tilburg

Good to know

  • EAST MEETS WEST - In alle rust luister ik aandachtig naar je verhaal. Daarna help ik je verder op een gestructureerde manier, door middel van wetenschappelijke & intuïtieve tools, voortkomend uit de psychologie, yogafilosofie, ayurveda en human design.

  • PRAKTISCH & CONCREET - Ik werk met praktische lichaamsgerichte en ontspanningsoefeningen die je makkelijk toepast in je dagelijks leven. 

  • HOLISTISCH - ​Omdat werkelijke heling verdergaat dan alleen het fysieke of mentale lichaam, werk ik holistisch. Er is dus aandacht voor lichaam, geest & ziel. Ik ga daarbij uit van jouw unieke kracht en daar zal ik je ook steeds terug naartoe begeleiden.

coach tilburg

het traject

gratis online of telefonisch kennismakingsgesprek

intake (90 min)

persoonlijk trajectplan opstellen o.b.v. intenties

5 sessies (90-120 min)

logo Eveline van Montfort

Investering

online of telefonisch kennismakingsgesprek max. 20 min gratis

1-op-1 holistisch traject (intake + 5 sessies 90 min) 1111,- EUR*

*Het traject wordt op voorhand gefactureerd. Ben je student of is deze investering voor jou niet (in één keer) mogelijk, maar voel je dat dit wel voor jou is? Laat het me weten. Ik denk graag met je mee.

Sessies vinden plaats in Tilburg of indien gewenst en mogelijk online. 

bottom of page