top of page
coach tilburg

één-op-één holistisch traject 

Struggle niet langer alléén met je klachten, maar gun jezelf professionele input en ondersteuning in jouw proces, zodat jij een duurzame verandering maakt op een diepere laag, weer grip krijgt op je mentale gezondheid

Anker 1

Snel weer op jouw pad

Loop je vast in bepaalde patronen? Is jouw pad niet meer helder? Of ben je jezelf onderweg kwijtgeraakt?

Afhankelijk van jouw vraag en behoefte, begeleid ik je op een manier die bij jouw past naar jouw essentie, zodat jij rust, inzicht en helderheid verkrijgt, maar ook kracht en moed voelt bij de volgende stappen op jouw pad. 

Ik help je structureren en vertrouwen op je intuïtie en lichaam, zodat jij je eigen autoriteit bent en blijft. 

coaching tilburg

East meets West

  • RATIO EN INTUÏTIE - In alle rust luister ik aandachtig naar je verhaal. Daarna help ik je verder op een gestructureerde manier, door middel van tools, voortkomend uit de moderne psychologie, yogafilosofie, ayurveda en human design. 

  • HOLISTISCH​Omdat werkelijke heling verdergaat dan alleen het fysieke of mentale lichaam, werk ik holistisch. Er is dus aandacht voor jouw héle mentale welzijn; fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Ik ga hierbij uit van jouw unieke kracht en daar zal ik je ook steeds terug naartoe begeleiden.

  • PRAKTISCH & CONCREETIk voorzie jou van heldere informatie, werk met toegankelijke lichaamsgerichte oefeningenen en praktische tools die je makkelijk toepast in je dagelijks leven.

coach tilburg

het traject

gratis online of telefonisch kennismakingsgesprek

intake (90 min)

persoonlijk trajectplan opstellen o.b.v. intenties

5 sessies (90-120 min)

logo Eveline van Montfort

Investering

online of telefonisch kennismakingsgesprek max. 20 min gratis

1-op-1 holistisch traject (intake + 5 sessies 90 min) 1350,- EUR, incl. 21% BTW*

*Het traject wordt op voorhand gefactureerd. Ben je student of is deze investering voor jou niet (in één keer) mogelijk, maar voel je dat dit wel voor jou is? Laat het me weten. Ik denk graag met je mee.

Sessies vinden plaats in Tilburg of indien gewenst en mogelijk online. 

bottom of page