top of page
E4972C79-30B6-47D8-9E0C-16BED83B8685_edited_edited_edited.png

the journey
is the destination

meerdere wegen naar Rome,
oneindig veel wegen naar de werkelijke jij

Hoewel iemand anders’ pad of plan, baanbrekend wetenschappelijk “bewijs” of dát ene boek, een enorme inspiratiebron kan zijn, bén jij niet de ander. Jij bent uniek. 

 

En zo is ook jouw pad in dit leven; het gaat niet om de "juiste" weg, het gaat om jouw weg.

 

Jouw uniekheid is namelijk jouw grootste geschenk. Ook al voelt dat misschien niet zo. Misschien ben je het contact met je intuïtie kwijtgeraakt. Je bent vergeten wat jou jou maakt of je vindt het vanzelfsprekend. Laat staan dat je gelooft dat je geld kan (of mag) verdienen door te doen wat jij het allerleukst vindt.  

 

Intuïtief leven, werken en eten. Het klinkt mooi, maar is niet altijd makkelijk. Het kost veel kracht en moed om op jezelf te (blijven) vertrouwen. Dit is het pad waarop ik begeleiding bied. Ik help jou vertrouwen op je intuïtie, zodat jij je eigen autoriteit wordt. 

mijn tools

In mijn begeleiding ga ik uit van jouw unieke kracht. Omdat ik geloof dat werkelijke heling verdergaat dan alleen het fysieke of mentale lichaam, werk ik holistisch. Ik maak daarbij gebruik van tools als human design, yoga en ayurveda. Er is dus aandacht voor lichaam, geest & ziel.

 

Volgens Ayurveda wordt het hoogste geluk bereikt door zorg te dragen voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Yoga heeft hetzelfde doel, maar richt zich meer op het trainen van de geest, waarbij het lichaam een instrument daartoe is. Ook Human Design ziet ons lichaam als een voertuig, waarin wij een cognitieve ervaring hebben. Hoe dieper het level waarop jij jezelf begrijpt, hoe meer je ervan zal genieten jezelf als hoofdrol in je eigen leven te zien.

Afhankelijk van jouw vraag, gaan we aan de slag met één of meerdere van bovenstaande tools. Je bent welkom als je wilt werken aan fysieke en/of emotionele symptomen, onverwerkte gebeurtenissen een plek wilt geven, maar ook als je jezelf beter wilt leren kennen, benieuwd bent naar een deep dive in je human design profiel of als je authentieker wilt leven. 

 

Kom je er niet zo goed uit wat je vraag precies is? Ik denk graag met je mee zodat we jouw sessie(s) zo efficiënt mogelijk kunnen laten verlopen.

mijn tijd met jou

  • is bedoeld om jou te begeleiden in het belichamen van je essentie

  • is afgestemd op jouw energie, energetische blauwdruk en het moment

  • bestaat uit gesprekken, yoga- en meditatiemomente

 

Sessies vinden plaats in Tilburg of indien gewenst en mogelijk online. 

investering

222,- EUR per sessie (richtlijn 90 min)*

Koppels, workshops of (bedrijfs)yoga? Prijs op aanvraag.

*Sessies worden op voorhand gefactureerd. Ben je student of is deze investering om een andere reden niet mogelijk, maar voel je wel dat dit voor jou is? Laat het me weten. Ik denk graag met je mee over de mogelijkheden.

9A783B39-6956-45E3-B885-3208570A5A9D.png
F9F848AC-B39B-4901-A96E-DF5D0098564D.PNG
38EFA436-1F30-4675-8758-53B49E1FE597.PNG
CONTACT
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page