Image by Jakob Owens

de wereld heeft jou nodig, precies zoals je bent

Een nieuw tijdperk is aangebroken. Op aarde zijn we klaar voor een compleet nieuwe energie. De "hard-werken-mentaliteit" heeft ons gediend en pushen kost steeds meer moeite. Het is tijd om je te herinneren wie je werkelijk bent en te leven vanuit je essentie, vanuit vertrouwen & flow.

Lees hier waarom ontspanning essentieel is voor een gelukkig leven.

Steeds meer mensen ontwaken. Voor velen gaat dat gepaard met periodes van fysieke, stress-, stemmings- en angstklachten en/of gevoelens van eenzaamheid. Het kan ook dat jouw huidige baan niet meer passend voelt, je last ervaart van bepaalde ongezonde patronen, van onverwerkte gebeurtenissen uit het verleden of dat je voelt dat er meer in jouw leven zit dan je er nu uithaalt. Dit zijn stuk voor stuk uitnodigingen om los te komen van opgelegde conditioneringen die jou niet langer dienen en in jouw ware kracht te gaan staan. 

het is tijd om jezelf te laten zien, precies zoals jij bent

Een leven wat vóór in plaats van tegen jou werkt? Leven vanuit rust & vertrouwen? Moeiteloos aantrekken wat voor jou is? Een diep niveau van (zelf)liefde & verbinding met jouw innerlijke kern? Dat ontdek & integreer je tijdens een 1:1 coaching traject.

voor wie?

Coaching is voor jou als jij klaar bent voor een transformatie op fysiek, mentaal en zielsniveau. Je staat open voor een nieuw level van ontspanning, en wil vanuit daar keuzes en beslissingen maken. Jij wilt minder vanuit je hoofd en meer vanuit je lichaam & intuïtie leven.

 

Het maakt niet uit of je net nieuw bent op het pad persoonlijke ontwikkeling of al meer ervaring hebt. Dit 1:1 traject is voor jou als jij klaar bent voor een reis naar een diepere laag in jezelf, jouw lijf (meer) wilt bewonen, (meer) in contact wilt komen met je intuïtie, (meer) feeling wilt krijgen met de unieke taal van jouw ziel en daar volledig op wilt leren vertrouwen.

 

Tijdens coaching maak jij de shift naar een leven waarin vertrouwen, kalmte en een verbonden gevoel, centraal staan, waar en wanneer dan ook. 

Je hoeft niet aan bepaalde voorwaarden te voldoen, het gaat erom dat jij vanbinnen AAN gaat op de inhoud en de bereidheid voelt ruimte te geven aan deze calling.

Image by Jakob Owens

coaching

In dit, volledig op jouw behoeften en unieke energie afgestemde, 1:1 traject heeft de kracht van ontspanning een centrale rol. Vanuit daar maak jij de shift van hard werken naar moeiteloos aantrekken, waardoor innerlijke rust, geluk & succes een nieuwe dimensie krijgen in jouw leven.

We beginnen met een intake waarin we jouw huidige situatie & wensen in kaart brengen.

YOGA, MEDITATIE, HEALING & HUMAN DESIGN

Thema's die, naar behoefte, aan bod kunnen komen:

- yoga & meditatie

- healing van je verleden, innerlijk kind- en schaduwwerk

- jouw unieke energetische blauwdruk, via human design

- jouw unieke gaven en zielsmissie

- het transformeren van beperkende overtuigingen en patronen

- het belichamen van jouw unieke energie in je dagelijks leven

- integratieopdrachten en -meditaties

- praktische tools ter ondersteuning van jouw proces

INVESTERING

intake EUR 111,-

vervolgsessies, prijs op aanvraag

aanmelden

Wanneer je voelt dat dit traject voor jou is, vraag ik je het contactformulier in te vullen. Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek onderzoeken we samen of een 1:1 traject passend is. Ook deel ik praktische informatie rondom data en betaalmogelijkheden. Na het kennismakingsgesprek heb je de tijd om alles te laten bezinken, zodat je een weloverwogen beslissing kan maken. Wil je wel door mij begeleid worden, maar voelt deze vorm niet helemaal passend? Check dan ook eens mijn healing & human design sessies.

CD0C4BB2-044E-4170-83B5-951BEBBCFC5C.png
E2F3A53A-0EEC-4F67-B4C7-FBF5729342AB.png
CONTACT