top of page
coach tilburg

Coaching 

Loop je vast in bepaalde patronen? Is jouw pad niet meer helder? Of wil je stappen maken op een bepaald levensgebied? Ik help je verder

door middel van gerichte vragen en praktische down-to-earth coachingstechnieken. 

Anker 1

Snel weer op jouw pad

Loop je vast in bepaalde patronen? Is jouw pad niet meer helder? Of ben je jezelf onderweg kwijtgeraakt?

Afhankelijk van jouw vraag en behoefte, begeleid ik je op een manier die bij jouw past naar jouw essentie, zodat jij rust, inzicht en helderheid verkrijgt, maar ook kracht en moed voelt bij de volgende stap op jouw pad. 

Ik help je structureren en vertrouwen op je intuïtie en lichaam, zodat jij je eigen autoriteit bent en blijft. 

coaching tilburg
coach tilburg

Thema's waarbij coaching

kan helpen

Je bent welkom als je wilt werken aan fysieke en/of emotionele symptomen, op zoek bent naar richting maar ook als je jezelf beter wilt leren kennen, meer rust, zelfliefde en zelfvertrouwen wilt ervaren, wilt leren hoe je je eigen energie beter kan bewaken, of als je authentieker wilt leven. 

 

Kom je er niet zo goed uit wat je vraag precies is? Ik denk graag met je mee zodat we jouw sessie(s) zo efficiënt mogelijk kunnen laten verlopen.

Wat kan je verwachten van een coaching sessie

In een coachingsessie luister ik in alle rust aandachtig naar je verhaal en help ik je verder door middel van gerichte vragen, praktische down to earth coachingstechnieken, zoals lichaamsgerichte en ontspanningsoefeningen

Omdat ik geloof dat werkelijke heling verdergaat dan alleen het fysieke of mentale lichaam, werk ik holistisch. Er is dus aandacht voor lichaam, geest & ziel. Ik ga daarbij uit van jouw unieke kracht en daar zal ik je ook steeds terug naartoe begeleiden.

logo Eveline van Montfort

Investering

online kennismakingsgesprek max. 20 min gratis

1-op-1 coachingsessie 45 min 111,- EUR*

1-op-1 coachingsessie 90 min 222,- EUR*

*Sessies worden op voorhand gefactureerd. Ben je student of is deze investering voor jou niet mogelijk, maar voel je dat dit wel voor jou is? Laat het me weten. Ik denk graag met je mee.

Sessies vinden plaats in Tilburg of indien gewenst en mogelijk online. 

coach tilburg
Testimonial Coaching Tilburg
bottom of page